Onder de legendarische wezens die ons allen op een bepaald moment in ons leven hebben gefascineerd, neemt de dinosaurus zonder twijfel een van de hoogste plaatsen in. De grote familie van reusachtige reptielen blijft bewondering en dagdromen opwekken bij elk groot kind dat in ons schuilt, ondanks de 365 miljoen jaar die zijn bestaan van het onze scheiden. Wat is er dan beter om ze weer tot leven te brengen dan u een “Dinosaurus Knuffel” collectie aan te bieden? De ideale metgezel om uw kind zowel zachtheid als avonturendromen te bieden!

Een Dinosaurus Knuffel voor Elke Stemming en Alle Leeftijden
Of uw kind nu knuffelig is, of meer avontuurlijke aspiraties heeft. Er staat gegarandeerd een dinosaurus op hem te wachten. Een vrolijke, zachte, schattige, opgevulde miniatuur diplodocus voor alle knuffelbehoeften, of een realistische versie van een tyrannosaurus, met zijn vele tanden en zijn woeste blik.

Een trouwe vriend aan de wieg of een grotere knuffel als kussen, u vindt er zeker een naar zijn smaak! Een van de vele voordelen van uw pluche dinosaurus zal natuurlijk zijn aangename materiaal zijn, zijn zeer zachte vacht die geschikt is voor de allerkleinsten, zelfs voor baby’s en wasbaar in de machine, wat zorgt voor netheid en veiligheid die voldoen aan alle eisen waaraan speelgoed voor jonge kinderen moet voldoen. Na een wasbeurt laat u uw kind zijn zachte knuffel duizenden knuffels geven! Een schattige knuffel die zelfs een babykamer kan versieren, een enorme keuze, voor alle leeftijden, staat tot uw beschikking in onze knuffelcollectie.

Combineer de Tederheid van de Knuffel met de Rijkdom van Educatief Speelgoed
Geef uw kind veel meer dan alleen een eenvoudige knuffel. Geef hem een metgezel die hem niet alleen overal zal vergezellen, maar hem ook zal uitnodigen om de grote tijdperken van weleer en het verleden waaruit wij voortkomen te verkennen. U zult zo zijn verlangen om deze uitgestorven reuzen te ontdekken of beter te leren kennen, opwekken en zijn beste pluche vriend zal hem hier dagelijks aan herinneren. Kinderknuffeldieren zijn meestal teddyberen, bied geen gewone knuffel aan, maar eerder een wezen dat zijn nieuwsgierigheid zal opwekken en een educatief en liefdevol middel zal zijn om hem de wens om te leren en een echte specialist in de geschiedenis van onze oorsprong te worden, te geven.

Een Droomcadeau Voor de Jonge Archeologen in de Dop
Kinderen houden ervan om hun zachte kleine dinosaurusknuffel te knuffelen, ze kunnen genieten van het gunstige comfort van deze grote beesten om in hun armen te knijpen, uw kind, gepassioneerd door de prehistorie, kan beginnen aan een mooie verzameling die al snel zijn planken met knuffels zal vullen. Tussen de kuddes vredige brachiosaurussen en de talrijke families triceratops, zijn er tal van nieuwe originele cadeau-ideeën voor u beschikbaar, zelfs het idee om een pluche speelgoed als kraamcadeau voor uw baby te geven.

Geef uw Kind de Bewaker van zijn Slaap
Wie heeft zijn kind nog nooit horen klagen over het monster onder het bed of verstopt in de achterkant van de kast, klaar om in het donker tevoorschijn te komen zodra het licht uit is? Of het nu een wrede tyrannosaurus of een velociraptor met klauwachtige poten is, stel u nu de rol voor die het kleine dinosaurusknuffeltje zal spelen in de armen van uw kind als het tijd is om naar bed te gaan, en zijn geruststellende glimlach wanneer hij zijn moedige metgezel ziet die de wacht houdt aan het einde van het bed, klaar om alle nachtmerries te verdrijven.

Kleine Dinosaurus Knuffel: Kies een Mythisch Wezen om zijn Dierbare Knuffel te Worden
De knuffel is een onmisbaar object uit de kindertijd. Symbool van troost en tederheid, het is de metgezel, het knuffeltje, de toevlucht, de herinnering aan knuffels van vroeger. Ook al worden de reptielen uit het verre verleden vaak beschreven als wilde carnivoren, vergeet niet de zachtheid en de rust van de prachtige diplodocus met hun lange afgeronde nekken en de majestueuze vleugels van de elegante pterodactylen. Naast de zijdezachte textuur van de knuffel, zal het tegen zijn hart drukken van zijn dinosaurusknuffeltje, uw kind het zachte en geruststellende comfort geven van deze nobele en vredige wezens uit het verleden.

Help uw Kind zijn Verbeelding te Ontwikkelen en Vooruit met de Verhalen!
Van Denver tot Jurassic Park, via De kleine dinosaurus van de vallei der wonderen, vele zijn de films en romans die al gebruik hebben gemaakt van deze indrukwekkende wezens om het denkbeeldige van ons verleden te verheerlijken. Er is geen twijfel dat hetzelfde zal gebeuren in de kamer van uw kleine jongen. Het dekbed zal veranderen in een uitgestrekte beboste weide, de boekenkast in steile kliffen en zijn dinosaurusknuffels in avonturiers van alle verhalen waarvan zij de helden zullen zijn. Migraties van brontosaurussen, wandelingen van stegosaurussen of gevechten tussen roofdieren, alles wordt mogelijk in deze nieuwe wereld die eindeloos kan worden herschapen.

Grote Dinosaurus Knuffel voor Fantastische Ritten
We moeten toegeven dat wanneer we aan een knuffel denken, we vaak denken aan kleine of middelgrote dieren. Toch staat niets u in de weg om groots