Ben je een modeliefhebber en ben je vooral geïnteresseerd in Japanse mode ?

Dan hopen we dat ons artikel over kawaiimode voor vrouwen je enthousiast maakt.

Meer weten over kawaiimode zal dan voor jou meer zijn dan alleen een verlangen. Als je je graag modieus kleedt en kleding draagt ​​die je flatteert, nodigen we je uit om ons artikel te lezen dat gewijd is aan alles wat met kawaii damesmode te maken heeft.

In dit artikel ontdek je:

• De betekenis van het woord “kawaii” en de oorsprong van deze mode

• De verschillende stijlen kawaiikleding uit Japan

• Conclusie: kawaiimode, een fenomeen dat liefhebbers van Japanse mode en cultuur aanspreekt

Laten we zonder verder oponthoud nu met het artikel beginnen!

DE BETEKENIS VAN HET WOORD “KAWAII” EN DE OORSPRONG VAN DEZE MODE

Het woord “kawaii” betekent in het Frans “ schattig ” of “ schattig a> ”. Aan het begin van de 20e eeuw was de bron van dit woord ‘kawayushi’, wat medelijden en minachting betekent. Dit beschreef mensen die als sociaal inferieur aan anderen werden beschouwd. Maar in de loop van de tijd evolueerde hetzelfde woord en werd het ‘kawaisô’, of ‘zielig’, voordat het ‘kawaii’ werd.

Kawaii-mode werd vooral bekend dankzij de populariteit van Japanse manga. Kawaii-kleding belichaamt dus de karakters van deze manga’s, maar niet alleen dat. Ze worden ook gedragen om te bevestigen dat iemand tot een gemeenschap behoort, of worden ook getoond als symbool van opstand tegen de Japanse tradities.

Voor vrouwen manifesteert kawaii-mode zich als een verandering in uiterlijk die blijk geeft van extravagantie, inclusief het dragen van zeer kleurrijke kleding, veelkleurige sieraden, enz.

DE VERSCHILLENDE STIJLEN KAWAIIKLEDING UIT JAPAN

Kawaii-kleding voor dames vertegenwoordigt alles wat schattig is. Om maar een paar voorbeelden te noemen: het kan een T-shirt zijn met een foto van een kat erop gedrukt, een heel lichtgekleurd sweatshirt (roze of geel) met een schattige puppy erop afgebeeld, of een trui met een prachtige bloem erop getekend.

Net als in de kawaiistijl zijn er elk jaar tal van modieuze looks of nieuwe trends. Als je meer wilt weten over mode en de impact die het heeft op de samenleving, nodigen we je uit om dit artikel over dit onderwerp te ontdekken: de invloed van mode in de wereld .

KAWAII DAMESMODE, EEN FENOMEEN DAT LIEFHEBBERS VAN JAPANSE MODE EN CULTUUR AANSPREEKT

Zoals je misschien hebt gelezen, is kawaii-mode veel meer dan een set trendy kleding. Bovenal vertegenwoordigt het de Japanse cultuur, en in het bijzonder de voorkeur van Japanse vrouwen voor lichtgekleurde kleding.

Nu weet je alles over deze mode, waardoor je de kawaii-kleding kunt kiezen die jou het meest benadrukt en die bij jouw stijl past .

Als je, net als Japanse vrouwen, houdt van alles wat schattig is op het gebied van kleding, nodigen we je uit om op onze site te bladeren om de items te vinden die je nodig hebt.