WE HOUDEN ALLEMAAL VAN HARAJUKU- EN KAWAII-STIJLEN, TOCH? MAAR WAT ZIJN DE NIEUWSTE TRENDS VAN 2020? VAN RUNWAY TOT STRAATSTIJL, WE HEBBEN EEN LIJST MET ONZE BESTE LOOKS GEMAAKT.

1. LEER

Leer is tijdloos in de modewereld, en de Japanse mode is niet anders. Leer is fantastisch voor het creëren van meerdere looks, of het nu donker en mysterieus is, of leuk en kawaii. Voor mensen die ethische zorgen hebben over leer, wordt veganistisch leersteeds populairder en kan het ons helpen op de hoogte te blijven van de nieuwste leertrends. Japanse mode.2. ZWART

Zwart is een klassieke look die je altijd kunt dragen! Jonge Kawaii-meisjes over de hele wereld weten dat zwart nog steeds schattig kan zijn, maar mensen associëren schattigheid vaak met felle kleuren. Dat is niet waar als zwart enkele van de schattigste accessoires produceert die er zijn. Kawaiimeisjes zullen er ook geweldig uitzien in zwarte kawaii-outfits! Zwart is niet saai. Het is leuk en we vinden het geweldig.


3. ACCESSOIRES

Iedereen weet dat Japan een van de wereldleiders op technologisch gebied is. Deze technologie varieert van computers tot robots tot smartphones en meer. Mode stopt niet bij de nieuwste mooie jurkjes, maar manifesteert zich ook via accessoires. Laat schattige telefoonaccessoires deel uitmaken van je look en je zult extra kawaii zijn.


4. SCHITTERENDE JASSEN

Als je naar Japanse drama’s hebt gekeken of Japanse mode op sociale media hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk gemerkt hoe sommige van de nieuwste jassen stijlen zijn prachtig in Japan. Het mooie is: als je een leukere look wilt, zijn er heerlijke warme en kawaii jassen. Blijf warm op de kawaii-manier! Yay!

Wat is je favoriete Japanse mode-look? Wat het ook is, kom in beweging en wees blij!

Laat ons hieronder je favoriete looks weten!